DinnerdeLuxe Databeskyttelseserklæring

BEHANDLING OG BESKYTTELSE AF PERSONDATA I DINNERDELUXE

Privatlivspolitik for www.dinnerdeluxe.dk, www.cafealsion.dk
og www.grabngo.dk

Sidst opdateret: 20-03-2024

På www.dinnerdeluxe.dk og www.grabngo.dk, tilgængelig fra www.dinnerdeluxe.dk, www.cafealsion.dk og www.grabngo.dk, er et af vores hovedprioriteter beskyttelsen af vores besøgendes privatliv. Denne Privatlivspolitik dokument indeholder typer af information, der indsamles og optegnes af www.dinnerdeluxe.dk, www.cafealsion.dk og www.grabngo.dk og hvordan vi bruger den.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kræver mere
information om vores Privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os.

PERSONOPLYSNINGER, SOM VI KAN INDSAMLE

Når du besøger vores website, kan vi indsamle personlige oplysninger, du frivilligt giver os, såsom dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, osv., når du fx udfylder vores kontaktformular, hvorefter vi bruger de oplysninger til at kommunikere med dig.

DELING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi deler ikke personlige oplysninger med tredjeparter, undtagen når det er nødvendigt for at levere vores tjenester, eller hvis loven kræver det.

SIKKERHED AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhed.

DINE RETTIGHEDER

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger, samt retten til at gøre indsigelse mod behandlingen.

ÆNDRINGER TIL DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Vi opdaterer vores Privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil meddele dig om eventuelle ændringer ved at opdatere den nye privatlivspolitik på denne side.

Denne privatlivspolitik gælder fra 21-03-2024 og fremefter.

COOKIE POLITIK

Såfremt der er ting du ikke har fundet besvaret i indeværende dokument, henviser vi til vores Cookie politik.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er DinnerdeLuxe. Nedenfor finder du vores kontaktoplysninger:

Dataansvarlige:
DinnerdeLuxe
Egsagervej 11, 8230 Åbyhøj Denmark
CVR: 32476783

Du kan også kontakte os via e-mail på følgende adresse: Mail@dinnerdeluxe.dk

Bemærk venligst, at e-mailmeddelelser ikke altid er sikre, derfor bedes du undlade at medtage kreditkortoplysninger eller følsomme oplysninger i dine e-mails til os.

Luk menu
×
×

Kurv