Slide 1
Kombiner jeres koncertoplevelse med en smagsoplevelse
Image is not available

Fuldend jeres besøg i Alsion med et besøg i caféen, hvor I kan købe drikkevarer samt kvalitetsmad lavet fra bunden – altid veltilberedt og fyldt med smag. Forudbestil her på webshoppen.

Events
Lad os stå for jeres event !
Image is not available

Skal I afholde et større event, men har endnu ikke fundet stedet? Tøv ikke med at kontakte Café Alsion. Vi sammensætter gerne et tilbud med en kvalitetsmenu, som fuldender jeres arrangement

Slide 2
VIP-pakker før og under koncerten
Image is not available

Sæt jer til rette i VIP-området før koncerten eller i koncertpausen, hvor jeres forudbestilte drikkevarer venter på jer – se vores udvalg af VIP-pakker med flasker af rød-, hvid-, rose- og mousserende vine nedenfor.

Slide 3
Café Alsion i skønne omgivelser
Image is not available

Café Alsion er beliggende i Alsion i det smukke område om Sønderborg Bugt og danner en fantastisk ramme om dit besøg.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Handelsbetingelser

1.Nærværende handelsbetingelser regulerer forholdet mellem DinnerdeLuxe ApS (i det følgende kaldet ”DDL”) og brugerne af DDL’s Café Alsion bestillingsside og tjenester (i det følgende kaldet ”Café Alsion”). Du skal ved hvert køb acceptere vores handelsbetingelser, som du opfordres til at læse grundigt igennem og gøre dig bekendt med dine forpligtigelser og rettigheder.

2. De oplysninger, som du oplyser DDL (navn, adresse, tlf. og e-mail), sker kun ved dit samtykke, og de vil blive brugt til at videregive til køkkenet. DDL er dataansvarlig for de oplysninger, som vi modtager fra dig. Samtidig forbeholder vi os ret til at fremsende kommende tilbud vedrørende Café Alsion til den oplyste mailadresse. Det er muligt at frabede sig dette ved henvendelse til admin@dinnerdeluxe.dk.

3. Det er dit ansvar, at dine angivne oplysninger er korrekte. Forinden endelig godkendelse af din ordre får du mulighed for rette eventuelle tastefejl, så du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.

4. Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle af oplysningerne opbevares og administreres af en tredjepart (databehandler), som opbevarer og behandler data på DDL’s vegne i henhold til disse betingelser for behandling af personoplysninger og databehandleraftale indgået mellem DDL og databehandler.

5. Ønsker du på et tidspunkt, at DDL ikke længere skal opbevare dine oplysninger med dit navn, tlf. og e-mail bedes du rette henvendelse til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk. Ellers vil dine oplysninger blive opbevaret i 5 år.

6. Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger DDL indsamler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Hvis du ønsker at modtage en kopi af de oplysninger, vi har om dig, kan du maile til DDL på admin@dinnerdeluxe.dk. Vi vil svare snarest muligt og senest inden for 4 uger fra henvendelsen.

7. Ved afslutning af hver bestilling vil du automatisk modtage en kvittering på e-mail, hvor det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Priserne på varerne vil ligeledes fremgå af denne kvittering.

8. Alle priser på varer til private på Café Alsion er angivet i danske kroner og er inklusive 25 % moms. Under din bestilling vil du løbende kunne se ordrens samlede pris, og ligeledes inden endelig godkendelse. Vi hæver naturligvis ikke beløbet, før leveringen er sket.

9. For at sikre et højt niveau af sikkerhed omkring betaling af dine køb via kreditkort på Café Alsion, sker betalingerne i et eksternt system, hvor dine kreditoplysninger til PBS transmitteres i krypteret form. DDL tager imod følgende betalingskort: Dankort, Mastercard og VISA.

10. Et køb er ikke bindende, før du har godkendt din ordre endeligt, og en kvittering er fremsendt til den oplyste mailadresse.

11. En ordre kan annulleres/nedjusteres senest 4 hverdage før arrangementet.

12. Eventuelle fejl i ordren skal meddeles DDL straks.

13. Der er ikke fortrydelsesret eller returret på mad købt via Café Alsion, da købet omfatter fødevarer.

14. Alle former for misbrug af Café Alsion, vil blive identificeret og de ansvarlige vil blive retsforfulgt.

15. DDL tager forbehold for eventuelle tryk- og stavefejl.

16. Hvis du skulle have klager over maden eller leveringen, bedes du henvende dig på admin@dinnerdeluxe.dk eller ringe til os på 70 20 04 07.

Luk menu
×
×

Kurv