Slide 1
Kombiner jeres koncertoplevelse med en smagsoplevelse
Image is not available

Fuldend jeres besøg i Alsion med et besøg i caféen, hvor I kan købe drikkevarer samt kvalitetsmad lavet fra bunden – altid veltilberedt og fyldt med smag. Forudbestil her på webshoppen.

Events
Lad os stå for jeres event !
Image is not available

Skal I afholde et større event, men har endnu ikke fundet stedet? Tøv ikke med at kontakte Café Alsion. Vi sammensætter gerne et tilbud med en kvalitetsmenu, som fuldender jeres arrangement

Slide 2
VIP-pakker før og under koncerten
Image is not available

Sæt jer til rette i VIP-området før koncerten eller i koncertpausen, hvor jeres forudbestilte drikkevarer venter på jer – se vores udvalg af VIP-pakker med flasker af rød-, hvid-, rose- og mousserende vine nedenfor.

Slide 3
Café Alsion i skønne omgivelser
Image is not available

Café Alsion er beliggende i Alsion i det smukke område om Sønderborg Bugt og danner en fantastisk ramme om dit besøg.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Om os

Café Alsion servicerer gæster i forbindelse med koncerter og arrangementer i Alsion. Vi tilbyder både velsmagende mad og et udvalg af forfriskende drikke, og på bestillingssiden her kan I nemt forudbestille det, I ønsker. Vær venligst opmærksom på at aftenens menu, brunch og VIP-pakkerne SKAL forudbestilles på webshoppen.

Menu
Menuen kan variere fra arrangement til arrangement – den præcise menu er beskrevet under de forskellige arrangementer på forsiden. Husk altid at forudbestille jeres ønskede antal menuer, så vi kan servere maden for jer, inden koncerten begynder. Serveringstidspunkt fremgår under arrangementet, som I finder på forsiden. Når I bestiller en menu, sørger vi for at reservere et bord i jeres navn.

Drikkevarer
Af drikkevarer tilbyder vi bl.a. en række forskellige rød-, hvid- og rosévine samt friske mousserende vine, som kan købes enten pr. glas eller som VIP-pakke.
I caféen kan der på aftenen desuden købes et udvalg af vand, sodavand, øl og specialøl, som ikke kræver forudbestilling.

VIP-pakker
VIP-pakkerne består af hele flasker, og er dermed perfekte til jer, der er flere afsted. De står klar til jer i pausen ved et reserveret bord i VIP-området – det er både nemt og praktisk og I slipper for at stå i kø i pausen, som i stedet kan nydes i ro og mag med et dejligt glas vin.
Ønsker I at begynde aftenen med jeres vinpakke? Dette er også muligt, I skal blot notere det i kommentarfeltet ved bestilling, og så så sørger vi for at servere den for jer inden forestillingen. Hvis I vil gemme resten af vinen, sætter vi den gerne på køl, så den er klar til jer ved bordet igen i pausen.

Luk menu
×
×

Kurv